Sälj bostad med Widerlöv | Mäklare Uppsala Sthlm Västerås
Widerlov logo

widerlöv

Vi är Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Genom passion, engagemang och hårt arbete vill vi erbjuda marknadens bästa tjänster till bostadssäljare, bostadsköpare och nyproduktionsföretag.

Sälj din bostad

Ett team till din tjänst

När du säljer din bostad med oss får du mer än bara en erfaren och engagerad fastighetsmäklare. Du får ett helt team. Mäklaren kommer hem till dig för att diskutera hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt med en försäljning, och ger dig en värdering av din bostad. Mäklaren hjälper dig gärna också med skattefrågor och deklarationsfunderingar, och har erfarenhet av bostadsförsäljningar i olika skeden av livet. PS: Idag får de som väljer att sälja sin bostad med oss i snitt 2,7 % mer betalt jämfört med de som säljer med någon av våra konkurrenter. Vad skulle du göra med de extrapengar det ger dig, när du säljer din bostad genom oss?

Inredning

När du bestämt dig för att låta oss förmedla din bostad får du besök av en av våra inredare. Om någon har blick för förbättringar och inredning så är det Victoria, Anna, Caroline, Lovisa, Viveka & Pia! Och det är varken krångligt eller dyrt. Tvärtom, vi utgår från det du redan har hemma, och tipsar om fina kompletteringsköp om du är intresserad.

Läs om vår inredningstjänst

Fotografering

När bostaden visar sig från sin bästa sida är det dags att välkomna en proffsfotograf till ditt hem. Fotograferna och de andra vet allt som är värt att veta om vinklar och ljussättning. Att de dessutom är vassa på redigering gör bara saken ännu bättre. Under tiden har mäklarassistenten ordning på alla kontakter med bank, förvaltare, lantmäteri och andra administrativa saker. Vi har generösa öppettider på kontoret och på telefon om det är något du vill prata med oss om.

Marknadsföring

Vill du också att din bostad ska synas där dina potentiella köpare är och dyka upp bland både nyheter och vänner? Igår var tidningen det första vi läste på morgonen. Idag plockar vi upp mobilen. Just därför erbjuder vi b.la. en målgruppsanpassad bostadsannonsering som utgår från hur dina potentiella köpare beter sig idag. Vi jobbar också med bra affischlägen på strategiskt utvalda bankkontor. Platser där många människor går förbi och lätt kan stanna till och läsa. Kort och gott, vi gör allt för att rätt spekulanter ska upptäcka din bostad genom Uppsalas bredaste marknadsföring.

En bättre mäklartjänst

Även om det är du som säljer din bostad som anlitar oss, kan du vara helt säker på att dina potentiella köpare alltid får ett svåröverträffat omhändertagande på visning, i budgivning, etc. Det ger dig tryggare och mer positiva spekulanter och i slutändan ett bättre slutresultat. Att du som säljare hos Widerlöv får ett riktigt bra försäljningspris, en trygg och professionellt genomförd budgivning, assistans i med allt pappersarbete, hjälp med flyttstäd och svar på alla frågor genom oss är delar så självklara att vi ibland glömmer att nämna dem. 1995 startade vi med en vision om att erbjuda kunderna en bättre mäklartjänst. I dag är vi Uppsalas mest anlitade mäklare och finns numera även i både Stockholm och Västerås.

Heltäckande service

Vi har heltäckande service med bostadsförmedling, nyproduktionsbostäder, kommersiella fastigheter, skriftliga värderingar, Intressebanken, förmånliga bolån, och även kompetens för friköp av bostadsrättsföreningar. Ditt första steg mot en lyckad bostadsaffär är att höra av dig till oss. Vi besöker dig i din bostad, gör en kostnadsfri värdering och berättar mer om hur vi kan hjälpa till. Sen kan du luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet. Det är det vi gör bäst. Vi hörs!