Widerlöv

Din mäklare på Kungsholmen

Boka fri värdering

Värdera och sälj din bostad med Widerlöv Kungsholmen

Välkommen till Widerlöv Kungsholmen – din pålitliga partner för fastighetsaffärer i Stockholm! Vår erfarna grupp av fastighetsmäklare på Kungsholmen är specialiserade på att hjälpa dig med allt som rör bostäder och fastigheter.

Vi förstår att bostadsmarknaden kan vara komplex, och att köp eller försäljning av en lägenhet kan vara en betydande händelse i ditt liv. Därför är vi här för att göra processen så smidig och framgångsrik som möjligt för dig. Vårt team kan hjälpa dig att värdera din bostad korrekt och ge dig insiktsfulla rekommendationer för att maximera värdet.

Som marknadsledande fastighetsmäklare på Kungsholmen har vi byggt upp ett starkt rykte för att leverera enastående service och resultat till våra kunder. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov och mål.

Oavsett om du är intresserad av att köpa eller sälja en bostad, är vårt engagerade team redo att guida dig genom hela processen. Vi kan ge dig expertis och rådgivning om den rådande bostadsmarknaden, värdera din bostad noggrant och hjälpa dig att hitta rätt köpare eller lägenhet för dig.

Kontakta oss på Widerlöv Kungsholmen idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig med dina fastighetsbehov. Vår målsättning är att erbjuda enastående service och se till att din bostadsaffär blir framgångsrik och tillfredsställande.

Bostadsvärdering

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar din lägenhet, antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Kontakt

Här finns vi

Välkommen att kontakta oss enligt nedan, eller kom in på kontoret och ta en fika.

Öppettider: vardagar 9-17

Telefon: 070-866 53 01

Adress: Norr Mälarstrand 72, 112 35 Stockholm

Mejl: kungsholmen@widerlov.se

Här finns vi – välkommen in