Widerlöv Uppsala

Din mäklare i Uppsala

Boka fri värdering

Mäklare i Uppsala

Går du i säljtankar och är intresserad av vad din bostad är värd? Eller ska du köpa bostad i Uppsala? Våra kunniga mäklare har stor kunskap om Uppsala med omnejd. Vi har koll på skolor, kommunikation, affärer och andra kommande projekt i området. Med oss kan du känna dig trygg inför, under och efter bostadsköpet.

Widerlöv grundades i Uppsala 1995 av bröderna Tomas och Stefan Widerlöv. 2004 fick vi Dagens Industris Gasellpris för vår snabba och starka tillväxt. Idag är vi med våra sju kontor och över 100 medarbetare, en av Sveriges största privatägda mäklarfirmor.

Uppsalamäklare med god lokalkännedom

Widerlöv har funnits i Uppsala sedan starten i mitten av 90-talet. Vårt långa och väletablerade fäste i Uppsala har gett oss kunskap om staden som andra mäklarfirmor förmodligen har svårt att mäta sig med.

Alla våra mäklare i Uppsala jobbar enbart i Uppsalamarknaden med omnejd. På så sätt har vi inblick de olika stadsdelarnas förskolor, kommunikationer, handel och kommande projekt. Från villaidyllen i Sunnersta och Kåbo, till populära Luthagen och Fålhagen, till snabbväxande Kungsängen/Industristaden. Vi kan vårt Uppsala.

Genom passion, engagemang och hårt arbete vill vi erbjuda Uppsalas bästa tjänster till bostadssäljare, bostadsköpare och nyproduktionsföretag. Därför ska du anlita oss som din mäklare i Uppsala.

En mäklare som gör det lilla extra

Att välja rätt mäklare kan vara skillnaden som gör skillnaden mellan ett bra och ett riktigt bra resultat. För en lyckad bostadsaffär handlar mycket om engagemang, passion och hårt arbete. Oavsett om du vill köpa, sälja eller behöver en värdering av din bostad här i Uppsala eller i trakten omkring, så kan du alltid räkna med lite mer hos oss på Widerlöv.

Kontakta Widerlöv i Uppsala

Funderar du på att sälja eller köpa bostad? Hör av dig till någon av våra mäklare i Uppsala! Du kan också besöka oss på vårt mäklarkontor på Östunagatan.

Välkommen till Widerlöv – din mäklare i Uppsala.

Ta en virtuell rundtur på vårt kontor

Här kan du se hur vi har det på vårt fina kontor i Uppsala.

Ta en virtuell rundtur
Värdera bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Kontakt

Här finns vi

Öppettider: vardagar 9-17 (öppettiderna kan variera i samband med helgdagar)

Telefon: 018-55 55 55

Adress: Östunagatan 1, 753 23 Uppsala

Mejl: info.uppsala@widerlov.se

Besök vårt kontor: