Abel Tekeste

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Uppsala sedan 2008 och har omfattande erfarenhet av att förmedla bostäder i Uppsala. Under dessa år har jag fått förtroendet att hantera ett flertal nyproduktionsprojekt och har hjälpt många nöjda kunder att hitta sina drömhem. Min djupa lokalkännedom, tillsammans med min långa erfarenhet, gör att jag kan erbjuda en skräddarsydd och professionell service som möter varje kunds unika behov.

Jag brinner för att hjälpa människor att hitta rätt boende och strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat vid varje bostadsaffär. Genom att vara lyhörd, engagerad och noggrann i mitt arbete, har jag byggt upp starka och långvariga relationer med mina kunder.

Välkommen att kontakta mig för att få professionell hjälp med din bostadsförsäljning. Tillsammans ser vi till att du når dina mål och gör en trygg och lyckad affär!

Kontakta mig Högsta betyg
4.9/5 av 136 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.