Intressebanken

Välkommen in

I Intressebanken har vi samlat alla våra bostäder vi har till salu. Även bostäder som ännu inte utannonseras på den öppna marknaden. Dem kallar vi Förhandstips och bara du som är Intressebanken-medlem kan se dem.

Logga in

När du ska köpa

I Intressebanken kan du skapa bevakning av bostäder som matchar dina specifika önskemål. Så fort vi får in en passande bostad blir du informerad via mejl.

Här hittar du också de försäljningar som aldrig publiceras någon annanstans. Som medlem i Intressebanken riskerar du inte att missa någon intressant bostad som kanske inte ens kommer ut på den öppna marknaden.

Som registrerad medlem i Intressebanken får du förutom dina bevakningsmejl också förhandsinformation om säljstarter av nyproduktionsprojekt, tips om förhandsvisningar och inbjudningar till olika event som vi arrangerar, t.ex. de aktiviteter vi anordnar tillsammans med Stadsmissionen.

Och det bästa av allt, det är helt gratis och utan några som helst förpliktelser att vara medlem i Intressebanken. Det finns bara fördelar. Och en massa bostäder.

När du ska sälja

Du som är nyfiken på hur intresset ser ut för din bostad på förhand.

Du som har gott om tid på dig med försäljningen.

Du som vill sälja diskret.

Prata med din mäklare om att sälja via Intressebanken.