Widerlöv

Din mäklare på Östermalm

Boka fri värdering

Bostadsvärdering

Värdera din bostad på Östermalm

Är du nyfiken på ditt bostadsvärde, eller vill du sälja och söker en engagerad och kompetent mäklare? Hur ditt behov än ser ut hjälper vi gärna till. Vi värderar din lägenhet som ett första steg i försäljningsprocessen. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst och kostnadsfritt digitalt eller fysiskt möte.

Vi ses!

Mäklare Östermalm

Behöver du en skicklig och erfaren mäklare på Östermalm? Widerlöv är det självklara valet när det gäller att navigera fastighetsmarknaden i dessa populära men svårnavigerade marknadsområden i Stockholm. Vårt lokala mäklarteam har en omfattande kunskap om Östermalm och kan hjälpa dig med att köpa eller sälja din bostad på ett professionellt och personligt sätt. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov och mål. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och låt oss vara din mäklare i på Östermalm.

Värdera bostad Östermalm

Vill du värdera din bostad på Östermalm? Widerlöv erbjuder en noggrann och kostnadsfri värdering av din bostad som ger dig en klar och realistisk bild av värdet i dessa eftertraktade Stockholmsområden. Med vår djupa lokala expertis och omfattande marknadskunskap kan du lita på att vår värdering är noggrann och baserad på aktuella marknadsförhållanden. Kontakta våra erfarna mäklare idag för att boka en värdering och få värdefull information om din bostads marknadsvärde på Östermalm.

Widerlöv Östermalm

Sälj din bostad med Widerlöv Östermalm

Är det dags att sälja din bostad i Östermalm? Med Widerlöv som mäklare kan du vara säker på att få personlig hjälp hela vägen från värdering till slutgiltig försäljning. Vi har omfattande kunskap om Östermalm vilket gjort oss till en av de snabbast växande mäklarna i Stockholm. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och framgångsrik försäljningsprocess genom effektiv marknadsföring, aktiv köparsökning och en förhandlingsstrategi. Med Widerlöv får du bästa möjliga pris och en sömlös bostadsaffär på Östermalm. Kontakta Widerlöv idag för att få en smidig försäljningsupplevelse.

Välkommen in på kaffe på Widerlövs kontor i Vasastan/Östermalm

Kontakt

Så här når du oss

Varmt välkommen att kontakta oss, eller kom förbi kontoret på en kopp kaffe. Vi pratar mer än gärna om allt som rör bostadsmarknaden och bjuder på goda råd.  Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad, eller om du bara är nyfiken på vart bostadsmarknaden är på väg och hur du ska tänka i din bostadsaffär, finns vi här för dig.

Öppettider: vardagar 9-17

Telefon: 072-358 20 00

Adress: Birger Jarlsgatan 76, 114 20 Stockholm

Mejl: vasastan@widerlov.se

Här finns vi – välkommen att besöka oss!