Widerlöv Västerås

Din mäklare i Västerås

Boka fri värdering

Mäklarbyrån som är specialister på Västerås

Viljan att utveckla, både människor och processer, går som en röd tråd genom Widerlövs historia och utveckling. Idag är Widerlöv Västerås en av Västmanlands mest anlitade mäklarfirmor. Nu väntar framtiden och nya utmaningar, att fortsätta utveckla företaget och branschen. Drivet finns där liksom den aldrig sinande serviceviljan och djupa kunskap om bostadsmarknaden i Västerås.

Värdera bostad i Västerås

Är du intresserad av värdet på din bostadsrätt eller funderar du på att sälja? Med vår långa lokala förankring i Västerås är du i trygga händer. När det är dags att värdera din bostad är det viktigt att du hittar en mäklare du kan lita på och som känner till området där du vill sälja. Med Widerlövs lokala kännedom om Västerås kan du vara säker på att det blir en korrekt värdering. Vi är med dig från det första mötet, genom värderingen av bostaden och hela vägen till försäljning. Boka en fri värdering med oss på Widerlöv genom att fylla i dina kontaktuppgifter så hör någon av våra engagerade mäklare av sig.

Välkomna till Hantverkargatan 8

Besöksadress: Hantverkargatan 8, 722 12 Västerås

Växel: 021-66 555 55

Mejl: vasteras@widerlov.se

 

Vårt nyaste kontor finns på Hantverkargatan 8. Välkommen in för bostadssnack, avtalssigneringar och tillträdesmöten.

Parkering finns i parkeringshuset vid Konserthuset.

Du är alltid varmt välkommen in om du har frågor om bostadsmarknaden!

Här hittar du vårt kontor

Intresserad av att jobba hos oss?

I centrala Västerås finns vårt fina och stilrena kontor. På bekvämt avstånd från både Uppsala och Stockholm jobbar vårt Västeråsteam. Med support från huvudkontoret i Uppsala skapas det massor av effektivitet att göra det som man är bäst på inom fastighetsmäklaryrket. Att sälja bostäder!

Läs mer om att jobba hos oss

Vi är starka på nyproduktion

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av bostadsutveckling, projektförsäljning och marknadsföring av nyproducerade bostäder.

Vårt signum är att vi kan ta ansvar för och stödja hela eller delar av bostadsutvecklarens säljprocess, från tidig idé till färdigbyggd och inflyttad bostad.

Om du är bostadsutvecklare, tveka inte att kontakta oss.

Läs mer om nyproduktion hos Widerlöv