Zain Turfi

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare & nyproduktionscertifierad

Som mäklare är Zain en trygghet att luta sig emot i ert livs kanske viktigaste beslut, att sälja och köpa ett hem. Med sin empati, ödmjukhet och respekt för vad förtroendet i uppdraget innebär kommer han alltid göra det lilla extra för att få det bästa resultatet i din bostadsaffär. Som din mäklare är det även av största vikt för Zain att du förstår och känner dig trygg genom hela processen samt nå de mål ni satt. Kunskap kring varje enskilt objekt och att skapa relation är någonting Zain starkt tror är en faktor för en bra bostadsaffär och nöjda kunder som helhjärtat kan rekommendera honom till andra.

Zain har en bred bakgrund inom försäljning då han tidigare har varit egen företagare, säljare och försäkringsrådgivare på Länsförsäkringar Bergslagen.

Tillgänglighet, kunskap och att ha roligt på vägen är vad du kan förvänta dig av Zain som mäklare!

UTMÄRKELSER:

- Sålt flest objekt i Västmanlands län och i Västerås kommun 2022 (Hemnet)
- Flest rekommendationer Västmanland Q3 2021 (Hittamäklare)
- Flest försäljningar Västmanland Q3 2021 (Hittamäklare)

Kontakta mig
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.