Thomas Jonasson

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare

Som bosatt i Nacka med god lokalkännedom, stort kontaktnät samt ett genuint intresse av människor så vill jag alltid att en affär ska kännas professionell, personlig och med tydlig kommunikation till alla involverade parter. Med en arbetsvillig vinnarskalle så jobbar jag efter högt uppsatta mål och fokuserar väldigt hårt för att nå dem.

Väl medveten om att varje affär är unik och att det kräver ett stort personligt engagemang och hög tillgänglighet. Målet är att alltid överträffa kundernas förväntningar och på så sätt skapa långvariga relationer.

Vill du också sälja din bostad, få den värderad, köpa en bostad eller diskutera bostadsmarknaden - kontakta mig så berättar jag mer!

Kontakta mig Högsta betyg
4.9/5 av 34 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.