Sofia Wetterberg

Sofia Wetterberg

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Den största affären i privatlivet är ofta när man säljer eller köper sin bostad och min uppgift är att göra den till ditt livs bästa!

I mitt arbete är god kunskap, skräddarsydda upplägg och ett personligt engagemang en självklarhet. Jag har ett genuint intresse för människorn och fastigheter och jag har alltid målsättningen att överträffa mina kunders förväntningar.
Min ambition är att mina kunder ska återkomma och rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Nöjda kunder är det som hela tiden driver mig att prestera mitt yttersta.

Jag har jobbat med försäljning under hela mitt yrkesverksamma liv och som fastighetsmäklare i Los Angeles under 4 år. Att arbeta som fastighetsmäklare slår allt! Jag älskar verkligen mitt jobb och är övertygad om att det påverkar resultatet och min relation till köpare och säljare.

Jag vill att ni ska lita på att jag, genom min livserfarenhet och gedigna säljbakgrund kommer att vara en pålitlig, kunnig och professionell person genom hela bostadsprocessen, oavsett om ni önskar sälja ert boende eller om ni är på jakt efter något nytt.
Varmt välkommen att kontakta mig!

Kontakta mig
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.