Jakob Ekerot

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Vill du bli min nästa supernöjda kund?

Varje enskild försäljning är unik. Varje försäljning handlar det om att förstå vad kunden har för önskemål och mitt jobb är att skapa de absolut bästa förutsättningarna att nå dit. Jag har som målsättning att alltid sätta kunden i centrum och fokusera på att hela affären går så smidigt som möjligt samtidigt som jag vill uppnå kundens förväntningar. Jag gör alltid mitt bästa och drivs av att få supernöjda kunder, vilket bevisas i mina kundundersökningar.

Att få hjälpa människor i livets alla skeden är något jag brinner för. Jag har jobbat som mäklare i drygt 15 år och med över 1 000 försäljningar i bagaget tycker jag fortfarande att det är lika roligt att gå till jobbet idag, som när jag började mäkla 2004.

Mellan 2014 och början av 2020 var jag franchisetagare, men saknade den direkta kundkontakten och hjälpa människor med sina boende så då beslutade jag mig för att sälja min franchise. Widerlöv i Uppsala var då det självklara valet då jag anser att de har Uppsalas bästa och mest spännande mäklarprodukt.

Det som gör att jag älskar mitt arbete är att varje dag får man tillfälle att träffa nya människor och man vet aldrig i förväg hur arbetsdagen kommer att se ut. Detta medför att det är ett mycket omväxlande jobb med nya utmaningar varje dag.

Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Det gör att jag kan staden väl och kan marknadsföra din stadsdel lika bra som din bostad.

På fritiden spenderar jag min tid åt familj, pingis och i viss mån även flugfiske. När jag är ledig och behöver avkoppling brukar jag åka norrut för lite flugfiske. Det finns inget så rofyllt som att försöka locka rödingen till hugg. Tidigare har jag även utövat fotboll och extremskidåkning, men eftersom man har familj och ett arbete som kräver att man är nåbar konstant är det svårt att hinna med detta. Jag ritar/designar även många av mina egna möbler då jag tycker det är kul att ha möbler med min personliga "touch".

Tveka inte att kontakta mig om det uppkommer några frågor eller funderingar. Jag gör det här dagligen, men för er så kanske det är första gången ni säljer en bostad och då är det naturligt att man undrar över saker och ting. Jag brukar alltid säga att det finns inga dumma frågor, så hör av er om det är något ni undrar över!

Kontakta mig Högsta betyg
4.9/5 av 37 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.