Mattias Forsberg

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Jag är brandmannen som sadlade om till fastighetsmäklare för drygt 20 år sedan. Som tidigare bandyspelare på högsta nivå så har jag under hela mitt liv levt i en sund och tydlig prestationsmiljö. Det var naturligt att även ta med sig till mäklaryrket.

Jag är extremt noga med att vara väl förberedd till varje kundmöte och påläst till varje bostadsvisning. Det upplever jag skapar ett förtroende och trygghet hos den person jag möter, såväl säljare som köpare. Jag brinner för att både du som säljare och din/er köpare känner att ni har gjort ert livs bästa affär. Jag hoppas innerligt att jag får bli din mäklare.

Jag bor i en villa i Bärby Hage tillsammans med min fru Jessica och våra två barn. Mina stora passioner i livet är flugfiske, golf och alpin skidåkning. Jag är även bandytränare för min son i IK Sirius och min dotter i Uppsala BoIS.

Kontakta mig Högsta betyg
5.0/5 av 50 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.