Patrik Lundberg

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare , franchisetagare

Som fastighetsmäklare med en gedigen erfarenhet på bostadsmarknaden i Stockholm innerstad under de senaste 30 åren har jag utvecklat en unik kompetens att förstå mina kunders behov och önskemål. Jag är mycket stolt över min förmåga att kommunicera tydligt och skapa förtroende med mina kunder, vilket jag tror är en av de mest grundläggande aspekterna av en framgångsrik försäljning.

Min yrkeserfarenhet har gett mig en djup förståelse för bostadsmarknadens dynamik och en stor bredd av kompetenser inom försäljningsprocessen. Genom att arbeta hårt, vara lyhörd och vara engagerad i mina kunders önskemål och behov, är jag alltid beredd att erbjuda en heltäckande service som hjälper mina kunder att navigera genom försäljningsprocessen på ett smidigt och effektivt sätt.

Mitt engagemang för mina kunder har alltid varit och kommer alltid att vara det mest betydande inslaget i min yrkeskarriär. Min personliga och proaktiva approach, tillsammans med min förmåga att hantera utmaningar och svårigheter på ett positivt och professionellt sätt, gör mig till en utmärkt fastighetsmäklare som är både effektiv och pålitlig.

Så om du söker en fastighetsmäklare som har en bred kunskap om bostadsmarknaden i Stockholm innerstad och som är tydlig och förtroendeingivande, så är jag definitivt den rätta personen för dig. Jag ser fram emot att hjälpa dig med din bostadsaffär!

Kontakta mig Högsta betyg
4.9/5 av 163 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.