Niels Sönnergaard

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Som född och uppväxt i Nacka, verksam på hemmaplan brinner jag för det jag gör! Redo att leverera för att nå en långsiktig relation där slutmålet är att tillsammans överträffa förväntningarna i varje enskild affär. För att nå en lyckad affär och överträffa förväntningarna krävs en personligt engagerad, tillgänglig och påläst mäklare med god lokalkännedom. Därför anpassar jag varje affär efter just era enskilda önskemål för att alla inblandade ska känna sig trygga genom hela processen.

Som en riktig vinnarskalle från lagsporter och år av erfarenhet inom sälj jobbar jag stenhårt gemensamt med er mot högt uppsatta mål. Detta för att vi tillsammans ska ro affären i hamn där nyckeln till ömsesidigt förtroende är god kommunikation under hela processen.

Har du tankar på att sälja eller köpa bostad idag eller flera år framöver, har generella frågor om bostadsmarknaden eller något annat du tror jag kan hjälpa dig med? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta mig
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.