Johan Wahlberg

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Att köpa och sälja sin bostad är en stor händelse. Processen är komplex och många pusselbitar ska falla på plats. I mig finner ni en av Värmdös mest rekommenderade mäklare (källa HittaMäklare.se).

Jag lägger fullt fokus på varje enskild förmedling. Då jag vet att det många gånger är små detaljer som kan fälla avgörande för att du som säljare ska få maximalt betalt samtidigt som köparen ska känna sig trygg under hela köpprocessen lägger jag stor vikt på vad andra kan anse vara mindre detaljer.

Ett arbetssätt som löpande resulterar i lyckade försäljningar med hög kundnöjdhet vilket i sin tur ger återkommande affärer med såväl tidigare säljare som köpare och spekulanter jag träffat under visning och i värderingssammanhang.

Mitt mål är att Ni ska rekommendera mig vidare till Era vänner och bekanta.

Kontakta mig
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.