Niclas Norling

Niclas Norling

VD Widerlöv nyproduktion, franchisetagare

”Jag brinner för att utveckla människor och förbättra både branschen och de företag jag arbetar med. Att få förverkliga bostadsdrömmar tillsammans med kunder och kollegor är min största drivkraft.”

Niclas ansvarar för nyproduktionsverksamheten på Widerlöv sedan 2021. Han har arbetat som rådgivare och marknadskonsult åt bostadsutvecklare sedan 1995. Han har drivit analysföretag och reklambyrå med inriktning på bostads- och fastighetsutveckling i över 25 år. Har också varit tillförordnad försäljningschef, säljansvarig och marknadsansvarig på Veidekke Bostad under åren 2011-2019. Niclas arbetar med analyser och beslutsunderlag inför fastighetsförvärv, försäljningsstrategier och marknadsstrategier inför säljstart och som rådgivare löpande under bostadsprojektets försäljningsfas.

Niclas har varit involverad i över 1 000 nyproduktionsprojekt. Han är initiativtagare och moderator för byggherregruppen i Barkarby och har tidigare varit involverad i andra byggherregrupper i Roslags Näsby, Hägerneholm, Norra Djurgårdsstaden, Sköndal, Annedal och Norra Stationsgatan i Hagastaden. Exempel på andra uppdragsgivare som Niclas arbetat många år med är Skanska, BoKlok, JM, NCC, Bonava, Besqab, Obos, Ikano Bostad, Arcona, Tobin Properties, Klövern, Corem, Selvaag, Aros Bostad, Åke Sundvall och Franka Bostad.

Vill du som bostadsutvecklare få hjälp med att säkerställa ett bostadsprojektets potential inför förvärv eller säkerställa att ert nyproduktionprojekt blir både lönsamt och får nöjda kunder - kontakta mig så berättar jag mer!

Självklart får du gärna även slå mig en signal om du vill diskutera bostadsmarknaden.

Kontakta mig