Morgan Flodman

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

När ni väljer mig som mäklare vid er bostadsförsäljning kan ni räkna med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt försäljningsplan. Min ambition är att i varje affär leverera hög kvalité och service där alla involverade parter känner sig mycket nöjda.

Genom att jag är uppvuxen på Värmdö/Nacka och har ett genuint intresse och driv för att hjälpa människor i deras bostadsaffär är jag rätt fastighetsmäklare för er som vill sälja/köpa bostad här.

Vill ni ha hjälp med försäljning av er bostad, värdering, köp av bostad eller övriga frågor om bostadsmarknaden så hjälper jag er gärna. Varmt välkomna att kontakta mig.

Kontakta mig Högsta betyg
4.9/5 av 16 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.