Sophie Palmstierna

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare

Att byta bostad är en av de viktigaste affärerna vi gör i livet. Jag kommer alltid ha som mål att det ska bli Ert livs bästa och tryggaste affär oavsett om Ni är säljare eller köpare. Jag arbetar passionerat, målmedvetet och strukturerat med ett tydligt driv och en uppriktig, personlig dialog. Jag vill bygga äkta och långsiktiga relationer med mina kunder, säljare som köpare.

Upplevelsen som säljare ska vara att Ni och Ert objekt är det viktigaste och genom mitt personliga engagemang kombinerat med den bästa tjänsten i branschen uppnås det! Med Widerlövs varumärke i ryggen anser jag mig kunna erbjuda Er den bästa, mest högklassiga försäljningslösningen. Min övertygelse är att välinformerade köpare och säljare leder till lyckade försäljningar och att förtroende, ärlighet och engagemang är nyckeln till framgång. Mina kunder brukar säga att mitt engagemang är något utöver det vanliga och jag lämnar sällan en detalj åt slumpen. Det brukar visa sig på resultatet. Mitt mål är att Ni skall rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Jag har god kunskap om orten där jag är verksam, jag har bott på Ingarö och Värmdö sedan 2005 och ser det som ett privilegium att få arbeta i en av Stockholms mest populära, snabbväxande och vackra kommuner nära hav och natur. Jag har arbetat med service och försäljning i hela mitt liv och har en gedigen internationell bakgrund inom hotell och restaurangbranschen där jag bland annat drivit en egen krog i Gustavsbergs Hamn under 13 år.

Kontakta mig
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.