Alexander Björklund

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Människor och försäljning har alltid varit ett naturligt, genuint intresse för Alexander. Han tror på långsiktighet och att alltid göra det lilla extra för sina kunder.

Med en idrottsbakgrund inom handboll på elitnivå har han en vinnarskalle och är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Han är övertygad om att nyckeln till en framgångsrik affär ligger i detaljerna och det finns inget som ska lämnas åt slumpen. Nöjda säljare och köpare är kvittot på en bra affär och det är Alexanders drivkraft. Målsättningen med varje affär är att förmedla varje bostad som om det vore hans egna, nå höga slutpriser samt ha så pass nöjda kunder att de mer än gärna rekommenderar honom vidare.

Vill du också sälja din bostad, få den värderad, köpa en bostad eller diskutera bostadsmarknaden - då kontaktar du Alexander så berättar han mer!

Kontakta mig Högsta betyg
4.8/5 av 75 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.