Jakob Cherkani

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Efter att jag som 19-åring sprungit in på ett mäklarkontor har det varit glasklart- mäkleriet är min livsstil. Som mäklare arbetar jag mot högt uppsatta mål med stort fokus på att anpassa min försäljning efter dina ekonomiska intressen. Jag är arbetsvillig, dedikerad och med ett genuint intresse för människor och relationer tar jag din bostadsaffär på största allvar. Jag har min bakgrund i försäljningsbranschen och har gedigen erfarenhet inom försäljning och strategi vilket betyder att du får en mäklare som inte lämnar saker åt slumpen. Att överträffa dina förväntningar och tillföra ett värde är vad som på riktigt driver mig. Jag älskar att förhandla och hanterar din bostadsförsäljning som den vore min egen! Det är även det som kommer att få dig att rekommendera mig till dina vänner.

Har du funderingar kring värdet på din bostad eller går i säljtankar så tveka inte att höra av dig till mig via mail eller telefon. Jag är tillgänglig dygnet runt och svarar när du ringer.

Kontakta mig Högsta betyg
5.0/5 av 64 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.