Terese Tångring

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader

Jag är uppvuxen i Täby och bor idag i Norra Djurgårdsstaden sedan 2013 i en nyproducerad lägenhet med min sambo och 2 barn. Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2008. Jag har stor erfarenhet och kunskap av förmedling av nyproducerade bostäder och har ansvarat för försäljning av nyproduktionsprojekt sedan början av min mäklarkarriär. Jag brinner för bostäder och nöjda kunder.

Uppdragsgivare som jag har förmedlat bostäder åt inom nyproduktion är JM, PEAB, Folkhem, Veidekke Bostad, HSB och Besqab. De senaste 9 åren har jag varit 100 % nyproduktionsmäklare. I min roll som teamleader för Widerlöv Nyproduktion leder och driver jag nyproduktionsprojekt tillsammans med ett team av engagerade och kunniga mäklare, bostadsanalytiker, digitala strateger och marknadsförare. Vårt fokus är nöjda och trygga köpare samt att överträffa resultat och mål för våra bostadsutvecklare.

Välkommen att kontakta mig om du är bostadsutvecklare och vill veta mer!

Kontakta mig
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.