Fatos Cetinkaya

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Mina nyckelord är målinriktad, lösningsfokuserad och tillgänglig. Min höga energi samt viljan att prestera på topp är det som ligger till grund i mina försäljningar.
Som en f.d. socionom brinner jag verkligen för detta yrke då det är ett arbete med och för människor.
Jag lägger ner mycket tid och enorm noggrannhet i varje försäljning, vilket ger mina kunder de absolut bästa förutsättningarna för en trygg och bra bostadsaffär.

Jag är bosatt i Nacka och ni hittar mig ofta promenerandes längst med vattnet efter stockholmsinlopp, eller in mot Svindersvik.
Att bo och arbeta i samma område ser jag som en stor fördel då kunskapen och känslan för området samt lätt tillgängligheten är något som ger det lilla extra vid en försäljning.

Kontakta mig Högsta betyg
4.9/5 av 71 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.