Pågående

Täby Park, Täby

Stratos 2

2 500 000 - 3 650 000 kr
Stratos 2

Bo centralt och välplanerat i fina Täby Park - ca 17 minuter till Östra station med Roslagsbanan.

Endast ett fåtal två- och trerummare kvar till salu.

Med ett centralt och fint läge mitt i Täby Park finner ni Viktor Hansons fina nyproduktions projekt Stratos 2. Bostäderna i Stratos 2 är välplanerade och omsorgsfullt genomarbetade utifrån dagens behov. Bostäderna är inflyttningsklara med flexibelt tillträde.

Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan. Läget erbjuder alltså många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna, medan det på stadsdels torget i sydöst planeras uteserveringar.

Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Bostadshusen har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster.

OMRÅDET
Täby park är en helt ny stadsdel mitt i Täby där nyproducerade bostäder samsas med gröna miljöer, parker, hållbara transporter och möten människor emellan prioriteras. Täby park binder också ihop centrala Täby på ett naturligt sätt. När området står klart ska här finnas ca 6000 bostäder och ca 5000 arbetsplatser.

I närområdet finns service som frisör, närlivs, skönhetssalong, inredningsbutik, barber, vintage butik och förskola. Det planeras även för en ny skola (F-9) samt idrottshall. Här har man även gångavstånd till förstklassig shopping i Täby centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. Bra kommunikationer med kort gångavstånd på 2 minuter till Roslagsbanan som tar dig till Östra station på ca 17 minuter samt flertalet bussar.

Här bor du alltså med närhet till allt du kan tänkas behöva i ett växande område!

EN TRYGG AFFÄR
Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som gäller i 3 år som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgifter. Du kan även teckna ett tillägg till upplåtelseavtalet, där man kommer överens om en senare tillträdestid upp till tre månader senare. Kontakta mäklarna för mer information.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer
Assisterande mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Närområde

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Bostäder

 - 
 - 
 - 
Status Pris (Fast pris) Avgift Rum Address Boarea
Till salu 3 000 000 3 299 kr/mån 2 Boulevarden 46 56
Såld 3 550 000 3 835 kr/mån 3 Boulevarden 50 68
Till salu 3 400 000 3 496 kr/mån 3 Martingalgatan 8 62
Såld 3 450 000 3 609 kr/mån 3 Martingalgatan 8 64
Såld 2 600 000 3 476 kr/mån 2 Martingalgatan 8 59
Såld 3 450 000 3 496 kr/mån 3 Martingalgatan 8 62

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad