Till salu

Täby Park, Täby

Martingalgatan 8

Nästa visning
calendar icon söndag 14 april
3 400 000 kr Fast pris
area icon Yta
  • 62 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 496 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Martingalgatan 8 Visa projekt

Inflyttningsklar och trivsam trerummare med balkong i sydväst!

Välkommen till denna inflyttningsklara och trivsamma trerummare med balkong i fint sydvästläge. Bostaden erbjuder en mycket social och generös planlösning i kök och vardagsrum samt bra förvaring med klädkammare/förråd i anslutning till master bedroom. Inflyttningsklar med flexibelt tillträde!

Mitt i centrala Täby Park bygger Viktor Hanson välplanerade och fina bostäder i hög standard utifrån dagens behov.

Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år samt tillträdesskydd, vilket innebär att du kan teckna ett tillägg till avtalet, där vi kommer överens om en senare tillträdestid upp till tre månader senare.

Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer.

Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö. Välkommen hem!

OBS! Alla bilder på bostaden är exempelbilder från projektet.

Läs mer om projektet

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid! söndag 14 april
Ansvarig mäklare

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer
Assisterande mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad