Såld

Täby Park, Täby

Boulevarden 46

Boulevarden 46 Visa projekt

Unik tvårummare med en takhöjd om 3,8 m samt uteplats in mot gården.

Unik tvårummare med fantastisk takhöjd om ca 3,8 m. Bostaden erbjuder en öppen och luftig planlösning samt uteplats om ca 12 kvm. Uteplatsen är belägen med ett lugnt läge mot gården i nordväst. Inflyttningsklart med flexibelt tillträde!

Mitt i centrala Täby Park finner ni Stratos - välplanerade och fina bostäder i hög standard utifrån dagens behov.

Den gemensamma gården är det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer.

Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö. Välkommen hem!

Isabella Lindell
Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella
Terese Tångring
Assisterande mäklare

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer om Terese
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad