Kummelnäs - Björnberget

Här bor man naturskönt i en idyllisk miljö, men ändå i ett ”nära”-läge. De enda ljus som hörs kommer från båtar som passerar på inloppet till Stockholm. Bad finns på morgonrocksavstånd i Sågsjön och samfälligheten har en egen bastu på flotte i sjön. Bara att boka på nätet när man vill använda den - eller delta i de gemensamma bastukvällarna året om.

Rakt över gatan från denna fastighet finns en fin lekplats och en stor gräsyta för bollspel.

Björnberget har nyligen fått en ny detaljplan och efter det har många nya villor byggts. En härlig gemenskap mellan barnfamiljerna som flyttat in har kommit som följd. Här springer barnen mellan husen på de trygga gatorna.

Många familjer har valt att flytta hit då man uppskattar närheten till hav, båtar och naturen men ändå vill ha ett praktiskt och enkelt liv. Här har man samtidigt närhet till city och bra skolor, förskolor och all service på kort avstånd.

På kort avstånd ligger Lövbergaviken med sina fina båtbryggor och Gärdesuddens naturreservat. Från udden har man en fantastisk utsikt över solnedgången och Stockholms inlopp. Ett bra picknick-ställe.

Bostäder i Kummelnäs - Björnberget

Visar 1 av 1 objekt
Kummelnäs - Björnberget, Nacka

Björnbergsvägen 4

Friliggande villa
8 500 000 kr

Ladda mer