Eriksvik

Eriksvik är ett mycket attraktivt område i Nacka, här bor du i lummiga villakvarter, närhet till skog och skärgård och ändå så nära stan.
Det är bra cykelvägar och bussförbindelser in till stan. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafiken i Nacka. Ni bor nära flera badplatser, bl.a Eriksviksbadet som ligger fint vid Baggensfjärden. Vill man bada i insjö finns på gångavstånd Abborrsjön som ligger i ett av Nackas naturreservat Abborrträsk. Även Velamsund är ett naturreservat och har mycket att erbjuda bl.a. stall, bad, kanot och restaurang och café i vacker miljö. På vintern finns för den skidintresserade möjlighet till härlig skidåkning i spår. Gillar man golf så erbjuds Nacka golfklubb i kommunen med en mycket vacker och krävande skogsbana. I området finns även en välskött båtklubb, för mer info se www.eriksvik.se.
Flera bra skolor och förskolor finns i närheten. Närmast ligger Sågtorpsskolan(F-6) På Nacka kommuns hemsida kan ni läsa mer om barnomsorg och skolor www.nacka.se

Bostäder i Eriksvik

Visar 2 av 2 objekt
Eriksvik, Nacka

Munkkärrsvägen 20C

Bostadsrättsradhus
4 850 000 kr

Eriksvik, Nacka

Enbacken 11E

Bostadsrättsparhus
6 600 000 kr Eller högstbjudande

Ladda mer