Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Rashin Cohen

Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Skillnaden mellan en bra fastighetsaffär och en fantastisk handlar om engagemang. Allt annat än högsta kvalitet på tjänsten är oacceptabelt. Det är också därför jag har valt att jobba på Widerlöv & Co. Jag är uppvuxen i Uppsala och har därmed en väldigt god lokalkännedom. Har en gedigen erfarenhet av mäklaryrket från att sälja härliga bostäder i Spanien och är specialist på villor i Uppsala men förmedlar även bostadsrätter. Som mäklare är det viktigt för mig att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till inflyttning. Det som jag mest får höra av mina kunder är att jag har ett stort driv, engagemang och lyckas skapa personliga relationer som varar långt efter avslutad affär.
4.9 av 5 i betyg av 143 kunder - hittamaklare.se

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!