Mäklare Uppsala | Fastighetsmäklare Widerlöv
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Din mäklare i Uppsala

Ändrade rutiner på våra visningar
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra öppettider i sommar

Våra öppettider i Uppsala i sommar v26-v32:
Måndag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Våra medarbetare

Abel Tekeste

Fastighetsmäklare

Certifierad nyproduktion

Uppsala, Östunagatan 1

0723-14 40 33

[email protected]

Agneta Asplund

Försäljningskoordinator, Teamleader Mäklarassistenter

Uppsala, Östunagatan 1

018-12 82 09

[email protected]

Anna-Maria Eriksson

Fastighetsmäklare

Certifierad nyproduktion

Föräldraledig

Uppsala, Östunagatan 1

0765-55 75 10

[email protected]

Annika Bolander

Fastighetsmäklare

Certifierad nyproduktion

Uppsala, Östunagatan 1

0703-55 77 66

[email protected]

Mäklare i Uppsala

Går du i säljtankar och är intresserad av vad din bostad är värd? Eller ska du köpa bostad i Uppsala? Våra kunniga mäklare har stor kunskap om Uppsala med omnejd. Vi har koll på skolor, kommunikation, affärer och andra kommande projekt i området. Med oss kan du känna dig trygg inför, under och efter bostadsköpet.

Widerlöv startades i Uppsala 1995 av bröderna Tomas och Stefan Widerlöv. 2004 fick vi Dagens Industris Gasellpris för vår snabba och starka tillväxt. Idag är vi med våra fyra kontor och 75 medarbetare, en av Sveriges största privatägda mäklarfirmor.

Uppsalamäklare med god lokalkännedom

Widerlöv har funnits i Uppsala sedan starten i mitten av 90-talet. Vårt långa och väletablerade fäste i Uppsala har gett oss kunskap om staden som andra mäklarfirmor förmodligen har svårt att mäta sig med.

Alla våra mäklare i Uppsala jobbar enbart i Uppsalamarknaden med omnejd. På så sätt har vi inblick de olika stadsdelarnas förskolor, kommunikationer, handel och kommande projekt. Från villaidyllen i Sunnersta och Kåbo, till populära Luthagen och Fålhagen, till snabbväxande Kungsängen/Industristaden. Vi kan vårt Uppsala.

Genom passion, engagemang och hårt arbete vill vi erbjuda Uppsalas bästa tjänster till bostadssäljare, bostadsköpare och nyproduktionsföretag. Därför ska du anlita oss som din mäklare i Uppsala.

En mäklarfirma som ger det lilla extra

Att välja rätt mäklare kan vara skillnaden som gör skillnaden mellan ett bra och ett riktigt bra resultat. För en lyckad bostadsaffär handlar mycket om engagemang, passion och hårt arbete. Oavsett om du vill köpa, sälja eller behöver en värdering av din bostad här i Uppsala eller i trakten omkring, så kan du alltid räkna med lite mer hos oss på Widerlöv.

Kontakta Widerlöv i Uppsala

Funderar du på att sälja eller köpa bostad? Hör av dig till någon av våra mäklare i Uppsala! Du kan också besöka oss på vårt mäklarkontor på Östunagatan.

Välkommen till Widerlöv – Din mäklare i Uppsala.

Ska vi ses online eller hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst, digitalt eller fysiskt, möte.

-- Välj typ av bostad --
BOSTADSRÄTT
VILLA
FRITIDSHUS
TOMT
Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad på det senaste från oss!

Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA