Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett bredd utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby sjön.

Ösbydalen är ett centralt område med gångavstånd till buss, centrum och flertalet förskolor. Ca 500 meter till Ösbyskolan som har årskurs 1-9 samt förskoleklass. I direkt närhet finns även fina och stora grönområden med vandringsleder och badplats i Ösby sjö. I Gustavsbergs centrum finns det mesta av service som mataffärer, konditori, restauranger, systembolag, bank m.m. Här finns också Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Strax bakom ligger Gustavsbergs badhus med flera bassänger och en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor. Det finns möjlighet till friskvård, motion, relaxavdelning med bubbelpool, bastu och ångbad. Det är heller inte långt till Mölnviks köpcenter med flera stora matbutiker, restauranger, gym, systembolag och ett stort utbud av klädbutiker, buggvaruhus m.m.

Barnomsorg och skolor: I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Bostäder i Ösbydalen

Visar 7 av 7 objekt
Ösbydalen, Värmdö

Hackspettsvägen 25

Radhus
5 795 000 kr

Ösbydalen, Värmdö

Radhus
Ösbydalen, Värmdö

Finkvägen 33

Parhus
Pris enl ök

Ösbydalen, Värmdö

Strömstarevägen 40

Bostadsrättslägenhet
2 995 000 kr

Ösbydalen, Värmdö

Grönsiskevägen 12

Bostadsrättslägenhet
2 800 000 kr

Ösbydalen, Värmdö

Nötskrikevägen 44

Parhus
5 995 000 kr

Ösbydalen, Värmdö

Entitevägen 1

Friliggande villa
5 495 000 kr Utgångspris

Ladda mer