Till salu

Vasastan, Stockholm

Upplandsgatan 59

  • price tag icon 3 285 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 76 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 285 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1892
Upplandsgatan 59

Denna välplanerade bostad på 75 kvm erbjuder en kombination av modern design och originalcharm, såsom stuckaturer och vackra ljusa trägolv genomgående i hela bostaden.

Med tre rum och kök är detta ett utrymme som välkomnar både familjeliv och arbete hemifrån.

Köket är smakfullt integrerat med vardagsrummet, vilket skapar en perfekt plats för underhållning och gemenskap. Platsen rymmer stor matplats och har finns balkongdörrarna som vetter mot en lugn innegård med plats för sittgrupp och grill.

Lägenheten erbjuder också två väl tilltagna sovrum med gott om förvaringsmöjligheter.

Föreningen har faciliteter som hobbyrum och övernattningslägenhet i gårdshuset som kan hyras ut till dina besökande gäster för 400kr natten.

Mycket god ekonomi i föreningen.

Sammanfattningsvis erbjuder Upplandsgatan 59 det perfekta hemmet för dig som söker en modern livsstil i en välkomnande och välskött förening.

Utmärkt läge mitt i Vasastan. Strax utanför porten finner ni ett rikt utbud av restauranger, butiker & caféer. Här bor ni ett stenkast från Vasaparken, Odenplan och Birkastan med sitt stora serviceutbud. Med en kort promenad når ni även Östermalm. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar och tunnelbanestationer, samt pendeltåg.

Intresseanmälan
Sofia Wetterberg
Ansvarig mäklare

Sofia Wetterberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Upplandsgatan 59, Till salu i Vasastan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad