Såld

Värmdö

Torsby älgstig 13

Slutpris: 4 200 000 kr

Torsby älgstig 13

Charmig stuga på avstyckningsbar tomt i populära Torsby

På en stor, delvis kuperad och avstyckningsbar naturtomt finner du denna charmiga fritidsstuga med året runt standard. Här bor du i ett högt och insynsskyddat läge med utsikt över vackra trädtoppar och fin naturmiljö. Belägen i populära Torsby som omges av havsbad, båtbryggor och stora naturområden.

Huset har en inbjudande planlösning med öppen entréhall intill kök och matplats. Två bra sovrum med förvaringsmöjligheter i garderober samt helkaklat badrum med duschkabin, handfat och wc. Vardagsrummet är ombonat och mysigt med öppen spis och skjutbara glaspartier till altanen som ligger i soligt sydväst-läge. Under huset finns en oinredd källardel som används som förråd och teknikrum med möjlighet för ytterligare förvaringsutrymme.

Fastigheten har en grusad och generös uppfart som sträcker sig fram till huset med plats för flera bilar. Huset är beläget på kullen av ett berg i dess egna lilla oas omsluten av skogsmiljö och naturmark. Tack vare tomtens höga läge i sydväst kan du njuta av solens strålar hela dagen från tidig morgon till sen kväll. På tomten intill huset har du även en privat bastu att njuta av året om.

Här bor ni med närhet till flera havsbad, båtplats, lekplats, fotbolls- och tennisplan, utegym och restaurang. Nära till busshållsplats med busstrafik som tar dig in till Stockholm på ca 40 minuter.

Fastigheten ligger inom detaljplanerat område T1, Dp183.
För friliggande enbostadshus på fastigheter större än 2000 kvm gäller:
Största byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 200 m2 per fastighet.
Största byggnadsarea för huvudbyggnad i två våningar är 150 m2 per fastighet.
Största byggnadsarea för garage och uthus är 60 m2 fördelat på högst två komplementbyggnader per fastighet.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
Johan Wahlberg
Assisterande mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torsby älgstig 13, Såld i , Värmdö Planlösning från Torsby älgstig 13, Såld i , Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad