Till salu

Eknäs, Nacka

Skymningsvägen 10

  • price tag icon 1 200 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 745 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 22 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 200 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Skymningsvägen 10 Visa projekt

Låg avgift, Nyproducerad, Exklusiva materialval!

- Låg avgift
- Nyproducerad
- Välplanerad
- Exklusiva materialval
- Diskmaskin
- Snabb inflyttning möjlig
- Juridisk person accepteras
- Busshållplatsen endast ett stenkast bort
- Cykelparkering finns det gott om
- Parkeringsplatser med laddstolpe

Bli först att flytta in! Här erbjuds en exklusiv studio med låg avgift! Lägenhetens inredning kan beskrivas som modern med högkvalitativa materialval och smart planlösning. Rikligt ljusinsläpp från stort skjutdörrsparti. Välplanerade kök med gott om förvaring, bekvämt utrustat maskinellt. Helkaklat badrum med dusch, wc, kommod och golvvärme. En vacker 3-stav vitlaserad ekparkett löper genom bostaden. Denna lägenheten är den perfekta platsen för dig som söker en enkel och bekväm livsstil.

Placeringen i Eknäs är ett charmigt villaområde med lummiga trädgårdar längs stillsamma smågator. Här finns allt du behöver inom promenadavstånd, inklusive service, skolor, samt utmärkta kommunikationer (240 m till busshållplats) som tar er enkelt vidare till Slussen och vidare ut i skärgården. Björknäs Idrottsplats, som ligger cirka 700 meter bort, erbjuder en ishall, fotbolls- och friidrottsanläggningar samt en elbelyst skid- och löpslinga. Området erbjuder också vackra strövområden, fantastisk natur, hav och badplatser, samt promenadstråk vid Lännersta och Tollare naturområde. Här finns även flera trevliga restauranger vid vattnet, som Bruket och The Old Smokehouse, samt en populär glassbar.

Med andra ord – här är allt på lagom avstånd för att du ska kunna leva det sköna livet.

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma
Fatos Cetinkaya
Assisterande mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

Planlösning från Skymningsvägen 10, Till salu i Eknäs, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad