Pågående

Eknäs, Nacka

Brf Opalen i Eknäs

  • Projekt
1 495 000 - 1 745 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum
Brf Opalen i Eknäs

Exklusiva studiolägenheter i BRF Opalen i Eknäs – Framtidens urbana boende!

Upptäck våra Studios i detta unika bostadsprojekt som erbjuder moderna och påkostade studios med en internationell touch, inspirerade av storstäder som New York, Paris, London, Milano m fl. Beläget centralt men ändå lugnt och lummigt i Eknäs nära Skurusundet.

Samtliga studios har;

- Fullutrustat kök i ljusgrått med integrerade vitvaror inklusive kombiugn
- Separat matplats samt vardagsrum- och sovrumsfunktion för två personer (vid val av inredningspaket)
- Helkaklat badrum med golvvärme och dusch
- Stort glasparti med skjutdörr till en liten balkong eller terrass, vilket ger ett skönt ljusinsläpp och skapar rymd och en urban känsla
- Genomgående ljus ekparkett

BRF Opalen i Eknäs består av en stilfull fastighet byggd i betong i fem våningar med en svart keramisk fasad i skandinavisk design. Den underhållsfria fasaden ger ett mycket exklusivt intryck. Fastigheten rymmer 36 yteffektiva studios om 20-22 kvadratmeter, där varje bostad är genomtänkt för att maximera komfort och funktionalitet.

Opalen Studios erbjuder:

- Mycket låga avgifter tack vare en unik "grön energi" baserad hyresgäst som genererar fina hyresintäkter till föreningen
- Internet via fiber med router samt TV-box i alla lägenheter ingår. Du väljer från Telias tjänsteutbud och betalar för de tjänster du vill ha.
- Inomhus och utomhus cykelparkering
- Ett antal parkeringsplatser på fastigheten med laddutag
- Stenkast till busshållplats 442 till/från Slussen

För dig som vill ha något speciellt är Opalen Studios som att bo i en modern och stilren lägenhet som du kanske sett i storstäder utomlands. Du har allt du behöver på en liten yta, men det känns stort och ljust tack vare smart design.

Vi kan även erbjuda ett begränsat antal studios till juridisk person.

Välj mellan olika compact living inredningspaket: Base, Exclusive och Working. Anpassa färger, tyger och andra detaljer för att skapa ditt personliga drömhem.

Eknäs är ett charmigt villaområde med lummiga trädgårdar och stillsamma smågator. Här har du nära till service, skolor och utmärkta kommunikationer till Slussen och vidare ut i skärgården. Området erbjuder också ett brett utbud av fritidsaktiviteter, vackra strövområden och flera trevliga restauranger vid vattnet.

Anmäl dig till vår premiärvisning med tilltugg och upplev konceptet för framtidens urbana boende på plats. Missa inte detta unika tillfälle att bo modernt med stil och hög komfort i en lugn miljö, men ändå nära till allt du behöver.

Intresseanmälan
Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos
Emma Strindin
Assisterande mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Närområde

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Bostäder

 - 
 - 
 - 
Status
Pris (Fast pris)
Avgift
Rum
Adress
Boarea
Till salu 1 745 000 1 200 kr/mån 1 Skymningsvägen 10 22
Till salu 1 645 000 1 200 kr/mån 1 Skymningsvägen 10 22
Kommande 1 495 000 1 091 kr/mån 1 Skymningsvägen 10 20
Kommande 1 745 000 1 200 kr/mån 1 Skymningsvägen 10 22
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad