Såld

Mörtnäs, Värmdö

Sandtäktsvägen 8

Slutpris: 3 300 000 kr

Sandtäktsvägen 8

Elegant lägenhet med havsutsikt i fritt och privat läge

Unik chans att förvärva denna vackra lägenhet i populära Mörtnäs. Här bor du i en av föreningens mest unika lägen med uteplats i fritt läge och badrocksavstånd till bryggor och hav. Även Värmdös bästa område för kommunikationer med tät busstrafik in till slussen och kommande pendelbåt (2024) till Strömkajen i Stockholm.

Lägenheten ger en elegant känsla med proper och stilren interiör. Den har profilerade dörrar, luckor och skåp. Genomgående ekparkett i mörk och behaglig nyans, golvvärme i badrum och stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Planlösningen är optimalt fördelad med sov- och badrum i diskret läge från det öppna och sociala vardagsrummet och kök. Oavsett vilket rum du än befinner dig i kan du njuta av havsglimret. Från vardagsrummet går du ut till den fantastiska uteplatsen med yta för loungegrupp och grillmöjligheter. Njut i gott sällskap med vy över fina grönområden, natur och hav med strandpromenad och bryggor.

Mörtnäs angränsar till populära Grisslinge havsbad där Robin Delselius Café finns. Här får du som boende tillgång till en egen privat sandstrand med tillhörande parkering. Som medlem i föreningen får du även tillgång till båtplats vid bryggorna strax nedanför Sandtäktsvägen. Med båten tar du dig direkt ut till fina Torsbyfjärden med nära avstånd till Waxholm och Rindö. Ett par minuter bort med bil finner du Mölnviks köpcenter med diverse service. Här finns stora matbutiker som Ica Maxi, Willys och Lidl. Köpcentret har även ett bra utbud av restauranger, klädbutiker och träningsanläggningar. Flera förskolor upp till högstadienivå finns inom nära avstånd och busskommunikationen är optimal med regelbunden busstrafik in till stan på ca 25 minuter.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
Johan Wahlberg
Assisterande mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sandtäktsvägen 8, Såld i Mörtnäs, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad