Kommande bostad

Strömma, Värmdö

Ripvägen 1

  • Friliggande villa
6 750 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 144 m2 boarea
  • 2 750 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1974/2005
Ripvägen 1

Med sjönära läge nära Strömma kanal.

Souterrängvilla med slående sjöutsikt, generös terrass med spabad och bastu samt uthyrningsmöjlighet.

Hus och terrass har ett högt läge en bit i på tomten med fin utsikt mot vatten i söder. I öster omsluts huset av en generös altan med svårslaget solläge, vedeldad bastu samt spabad. Hit når solen från tidig morgon till kväll. Insynen är minimal och sjöutsikten fantastisk.

Huset ca 144 kvm fördelas över två plan med huvudentré på det övre våningsplanet. Entrén nås via terrassen. I anslutning till hallen återfinns badrum samt tvättstuga till höger och sovrum till vänster.

Vidare in i återfinns kök med anslutande matplats samt eldstad i öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum med yterligare en eldstad samt obruten utsikt. Sjöutsikten går sig påmind från såväl kök, matplats som vardagsrum, balkong och sovrum. En trappa ned återfinns ytterligare en entré med access till trädgården, ett sovrum samt förråd/klädkammare.

Gästhus och garage är lokaliserade i anslutning till infart och trädgård. Trädgården erbjuder plan gräsytor och

Gästhuset om ca 20 kvm fungerar som ett eget hushåll som vid uthyrning kan täcka fastighetens löpande driftskostnader. Huset är smart planerat med kök, matplats, säng och hall i öppen planlösning samt anslutande duschrum med toalett och handfat.

Den stenlagda infarten erbjuder bra plats för bilar samt möjlighet att vinter förvara båt. Garaget erbjuder utöver plats för bil samt förvaring och är vidbyggd med vedförvaring och kallförråd.

Tomten löper utmed en södersluttning med orörd naturmark ovanför huset i norr samt plan trädgård i söder. Mot Ripvägen i söder ramas fastigheten in av en hög mur. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Möjlighet till båtplats via Strömma Båtklubb.

Inom bekvämt promenadavstånd nås Strömma kanal med restauranger, bar, butik och sjömack. Läget är strategiskt med direktaccess ut till mellersta skärgården. Rakt nedanför fastigheten finns samfälld badstrand. I korsningen Ripvägen Skärgårdsvägen finns busshållplats med motorvägsbussar som trafikerar sträckan in till centrala Värmdö och city. Resan till Slussen tar ca 35 minuter.

Intresseanmälan
Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan
Sophie Palmstierna
Assisterande mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Ripvägen 1, Kommande i Strömma, Värmdö Planlösning från Ripvägen 1, Kommande i Strömma, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad