Kommande bostad

Gustavsberg - Farstadal, Värmdö

Publikvägen 5, 2tr

Nästa visning
calendar icon söndag 7 januari 11:15 - 12:00
3 650 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 82 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 860 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2008
Publikvägen 5, 2tr

Gavellägenhet med fritt läge & inglasad balkong

Detta är en kommande försäljning med öppna visningar efter jul och nyår samt tillträde från och med skiftet mars/april 2024. Kontakta ansvarig mäklare, initialt gärna via mail, för intresseanmälan, möjligheter till förhandsvisning samt löpande information om försäljningsprocessen.

En kort promenad från hamnens puls återfinns denna luftiga gaveltrea som vänder upp mot tre väderstreck.

Lägenheten genomsyras av ljusa ytskikt och framstår med nyligen renoverade ytskikt inklusive vitpigmenterade trägolv behandlade med hårdvaxolja. Läget högt upp i huset innebär att insynen är minimal. Ljusinsläppet från tre olika väderstreck gör lägenheten ljus oavsett årstid.

Kök, matplats och vardagsrum disponeras i öppen plan gentemot den inglasade balkongen. Via hallen nås lägenhetens två rymliga sovrum som båda har ett rofyllt läge med fönster mot föreningens lugna gård. Lägenheten gott om förvaring i platsbyggda garderober samt i separat klädkammare. Badrummet disponeras med duschhörna samt bra ytor för klädvård ovan tvättmaskin och torktumlare.

För knappt ett år sedan genomgick lägenheten en varsam renovering. Väggarna spacklades grundligt och målades sedan i mjuk färgskala, parkettgolven slipades och vitpigmenterades varpå de sedan behandlades med hårdvaxolja. Därtill har köksluckorna lackats om i mjuk grå kulör samt ugn och mikro bytts ut.

Den inglasade balkongen har ett soligt sydvästläge. Här erbjuds plats för soffa, bord och odling. El finns framdraget med möjlighet till infravärme. Läget är lugnt. Runt hörnet återfinns föreningens innergård med lekplats, bänkar och grönska.

Ett stenkast bort återfinns områdets samfällighetslokal Villan som kan hyras för kalas och fest. Här finns även två övernattningsrum för långväga gäster. Därtill bastu. Med lägenhet följer ett vindsförråd. Föreningen tillhandahåller även cykel- och barnvagnsförråd samt miljöhus för källsortering. Bilen parkeras bekvämt i direkt anslutning till huset.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 7 januari, 11:15 - 12:00
Anmäl mig
Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! måndag 8 januari, 17:00 - 17:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Elektricitet

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Publikvägen 5, 2tr, Kommande i Gustavsberg - Farstadal, Värmdö

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad