Till salu

Östra Orminge, Nacka

Norrholmsvägen 81

Nästa visning
calendar icon söndag 10 mars
3 795 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 113,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 859 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1979
Norrholmsvägen 81

Etage 5:a med dubbla balkonger

Etagelägenhet med dubbla balkonger & radhuskänsla.

Men insynsskyddat läge i barnvänligt område med bilfria gator återfinns denna etagelägenhet med öppna sociala ytor, dubbla balkonger samt upp till fyra rymliga sovrum.

Entréplanet bjuder in till umgänge med sina generösa ytor där kök, matplats och vardagsrum disponeras i öppen planlösning gentemot de två balkongerna som täcker in solens vandring från tidig morgon till kväll. Här finns även ett rymligt sovrum som idag disponeras som kombinerat musikrum och hemmakontor. Via entréhallen nås ett rymligt badrum inrett med badkar samt klädvårdsavdelning.

En trappa upp återfinns en mer privat sfär med tre rymliga sovrum varav ett föräldrasovrum. Rummen förbinds av en hall med anslutande klädkammare samt ett badrum med dusch och anslutande förråd in under snedtaket.

Lägenhetens höga läge i kombination med ett rikt ljusinsläpp och ljusa ytskikt gör detta till ett hem att trivas i. Här erbjuds en röd tråd med målade väggar i genomgående ljusa kulörer. På hela entréplanet ligger ett slitstarkt vitpigmenterat eklaminatgolv av slitstarkt modell.

Läget är ogenerat och insynen minimal. Balkongerna fungerar som två extra rum under årets varma månader och erbjuder plats för både mat- och sittmöbler. Barnen leker fritt på den barnvänliga innergården där det utöver lekplats även finns en grillplats och ett soldäck med bästa läge.

BRF Västerbris omfattar 72 lägenheter vilka omsluter två uppvuxna gårdar. Därtill disponerar de boende en gemensamhetslokal med fest/samlingslokal, bastu och tvättstuga med adress Norrholmsvägen 119. Gårdarna är bilfria, bilen parkeras bekvämt i föreningens garage alternativt på det anslutande parkeringsdäcket där lediga platser finns.

Föreningens ekonomi är stabil. Årsredovisningen för 2022 redovisar en belåningsgrad om knappa 5000 kr/kvm boyta. Under 2024 stundar byte av lägenheternas fönster samt altan-, balkong- och ytterdörrar. Andra stora renoveringar såsom takbyte och balkongrenoveringar är genomförda.

Östra Orminge är centralt beläget med närhet till såväl vacker natur med badsjöar och strövområden som aktiviteter och handel. I området finns förskola och inom bekvämt promenadavstånd återfinns populära Myrsjöskolan (F-9) dit barnen har förtur. Kommunikationerna är goda, resan med buss till Slussen alternativt Centralstationen tar ca 20-25 minuter. I Orminge centrum finns ett brett utbud av handel, populärt café samt matställen och träningsmöjligheter. Ångbåtsbryggan i närbelägna Hasseludden möjliggör båtpendling till Strömkajen samt access ut i vår vackra skärgård.

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid! söndag 10 mars
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Elektricitet

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Norrholmsvägen 81, Till salu i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Norrholmsvägen 81, Till salu i Östra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad