Kommande bostad

Mörtnäs, Värmdö

Mörtnäsvägen 10D

1 695 000 kr
area icon Yta
  • 33 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 280 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Mörtnäsvägen 10D

Attefallshus med närhet till havsbad och natur

KOMMANDE. Detta är en kommande försäljning. Kontakta ansvarig mäklare, initialt gärna via mail, för intresseanmälan, ytterligare information samt möjlighet till privat visning.

Stilsäkert Attefallhus med härligt ljusinsläpp och anslutande altan med plats för sittgrupper, grill och odling.

Boendet genomsyras av väl påkostade materialval i harmonisk färgskala vilka i kombination med planlösningen gör detta till ett hem att trivas i. Huset omsluts av en generös altan i norr och väster dit solen når under merparten av dagen. Den fjärrstyrda markisen skänker skugga och skapar avskildhet. Bilen parkeras bekvämt på den egna parkeringsplatsen. Ytterligare förvaring i isolerat förråd.

I Mörtnäs bor man med absolut närhet skärgården, Grisslinge havsbad samt goda kommunikationer till city. Närhet till motorvägsbussar för vidare transport till Gustavsberg, Slussen alternativt centralstationen.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Elektricitet

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Mörtnäsvägen 10D, Kommande i Mörtnäs, Värmdö Planlösning från Mörtnäsvägen 10D, Kommande i Mörtnäs, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad