Kommande bostad

Årsta, Uppsala

Kummingatan 3A

  • price tag icon 3 836 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 395 000 kr
  • lamp and chair icon 3.5 rum och kök
area icon Yta
  • 79,7 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 836 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 2 (ingen hiss)
Kummingatan 3A

VÄLPLANERAD 3,5:A MED UTEPLATS I SÖDERLÄGE.

Välkommen till denna tilltalande och trevliga 3,5:a med klädkammare. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett förråd i trapphuset i direkt anslutning till lägenheten. Planlösningen erbjuder er en hall med bra förvaring, ett rejält vardagsrum med utgång till balkongen, badrum med badkar, kök med härlig matplats och två ordentliga sovrum.

Brf Körveln är en mycket omtyckt och välskött förening med ljusa och barnvänliga gårdsmiljöer samt bra parkeringsmöjligheter för er med bil. Här bor ni direkt intill Årstaparken med dess grönytor och vintertid skidspår och mysig pulkabacke. Ni kommer att bo nära bl a skolor, idrottsplats och lokala mataffären men har även behaglig närhet till Gränby Centrum och Fyrislundsområdet med dess affärs- och serviceutbud.

Tillträde är flexibelt!

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kummingatan 3A, Snart till salu i Årsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close