Såld

Södra kopparmora, Värmdö

Kättingvägen 38

Slutpris: 6 150 000 kr

Kättingvägen 38

Trivsam familjevilla med garage, pool, spabad och bastu

Välkommen till detta fina hus i populära Södra Kopparmora. Här bor ni på en lugn gata i ett trivsamt villakvarter med stor tomt, pool och spabad.

Huset har en stilfull entrésida med grusad uppfart som omringas av fina gräsytor dekorerat med äppelträd, plommonträd och buskage. Gediget garage med fjärrstyrd port, laddbox och plats för två bilar. Trivsam oas på husets baksida i privat läge där ni kan njuta tillsammans med familj och vänner av den omfattande altanen med pool, spabad och uterum. Inne i huset erbjuds många fina rum och sällskapsytor. Här finns det plats för den stora familjen med en privat övervåning med tre sovrum, stor klädkammare samt en social entrévåning med öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och burspråk med matplats. Ytterligare två sovrum till finns på entréplan för förslagsvis barnen, hemmakontoret eller som gästrum. Huset har tre helkaklade och stilrena badrum varav ena är utrustat med bekvämligheter såsom bastu, badkar och dubbla handfat. Intill köket och vardagsrummet ligger det vackra burspråket med generösa fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp och fin vy över husets poolområde.

Här bor ni i ett barnvänligt område med naturen precis runt hörnet. Södra Kopparmora är ett väl uppväxt område, där variationen sker över generationsgränserna bland de boende i området. Många familjer med barn i varierande åldrar har flyttat hit de senaste åren och i området finns en förskola. För den som vill ta ett dopp i havet finns sandstrand med bryggor och för den som vill ha båt finns en båtklubb i området.

- Underbara utemiljöer med stor altan, pool och soldäck
- Många sällskapsytor och sovrum
- Två grusade uppfarter
- Garage
- Närhet till busskommunikationer, badplats och båtklubb.
- Skolbuss som hämtar upp och lämnar barnen i området

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
Johan Wahlberg
Assisterande mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kättingvägen 38, Såld i Södra kopparmora, Värmdö Planlösning från Kättingvägen 38, Såld i Södra kopparmora, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad