Till salu

Södra kopparmora, Värmdö

Kättingvägen 38

5 990 000 kr
area icon Yta
  • 179 m2 boarea
  • 2 175 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1976
Kättingvägen 38

Trivsam familjevilla med garage, pool, spabad och bastu

Välkommen till detta fina hus i populära Södra Kopparmora. Här bor ni på en lugn gata i ett trivsamt villakvarter med stor tomt, pool och spabad.

Huset har en stilfull entrésida med grusad uppfart som omringas av fina gräsytor dekorerat med äppelträd, plommonträd och buskage. Gediget garage med fjärrstyrd port, laddbox och plats för två bilar. Trivsam oas på husets baksida i privat läge där ni kan njuta tillsammans med familj och vänner av den omfattande altanen med pool, spabad och uterum. Inne i huset erbjuds många fina rum och sällskapsytor. Här finns det plats för den stora familjen med en privat övervåning med tre sovrum, stor klädkammare samt en social entrévåning med öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och burspråk med matplats. Ytterligare två sovrum till finns på entréplan för förslagsvis barnen, hemmakontoret eller som gästrum. Huset har tre helkaklade och stilrena badrum varav ena är utrustat med bekvämligheter såsom bastu, badkar och dubbla handfat. Intill köket och vardagsrummet ligger det vackra burspråket med generösa fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp och fin vy över husets poolområde.

Här bor ni i ett barnvänligt område med naturen precis runt hörnet. Södra Kopparmora är ett väl uppväxt område, där variationen sker över generationsgränserna bland de boende i området. Många familjer med barn i varierande åldrar har flyttat hit de senaste åren och i området finns en förskola. För den som vill ta ett dopp i havet finns sandstrand med bryggor och för den som vill ha båt finns en båtklubb i området.

- Underbara utemiljöer med stor altan, pool och soldäck
- Många sällskapsytor och sovrum
- Två grusade uppfarter
- Garage
- Närhet till busskommunikationer, badplats och båtklubb.
- Skolbuss som hämtar upp och lämnar barnen i området

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

previous slide
next slide
Planlösning från Kättingvägen 38, Till salu i Södra kopparmora, Värmdö Planlösning från Kättingvägen 38, Till salu i Södra kopparmora, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad