Såld

Södra kopparmora, Värmdö

Kättingvägen 20

Slutpris: 8 300 000 kr

Kättingvägen 20

Stor familjevilla med pool, bastu, atterfallare och garage

Välkommen till denna generösa villa i populära Södra Kopparmora på Värmdö! Bjud över familj och vänner och njut tillsammans av den storslagna och omfattande altanen med pool, bastu och soldäck. Här finns gott om plats för både lekytor, utekök samt sköna loungegrupper. Här erbjuds inte bara ett hem, utan en livsstil som omfamnar komfort, avkoppling och lyxig boendemiljö. Ni bor på en lugn gata i ett trivsamt villakvarter med stor tomt och underbara utemiljöer.

Huset på hela 280 kvm kombinerar ett elegant entréplan med öppna och luftiga sällskapsytor med en ombonad övervåning följt av flera sovrum och gångar. Entréplanet är idag totalrenoverat. Tomtens entré ramas snyggt och prydligt in av en stenmur med vackra gräsytor och planteringar. Det finns två grusade uppfarter varav den stora går till det rymliga garaget med fjärrstyrd port och gott om yta för två bilar. På husets baksida står en fin atterfallare med både badrum, pentry och egen entré på sidan om altanen. Optimalt för det äldre barnet som vill ha sitt egna utrymme alternativt för gäster eller vid uthyrning.

Här bor ni i ett barnvänligt område med naturen precis runt hörnet. Södra Kopparmora är ett väl uppväxt område, där variationen sker över generationsgränserna bland de boende i området. Många barnfamiljer med barn i varierande åldrar har flyttat hit de senaste åren och i området finns en förskola. För den som vill ta ett dopp i havet finns badplats och för den som vill ha båt finns en båtklubb i området.

- Underbara utemiljöer med stor altan, pool, bastu och stenlagt soldäck
- Totalrenoverat entréplan med luftiga och vackra sällskapsytor
- Exklusiv braskamin med stort glasparti i vardagsrum
- Generös walk in closet i anslutning till tvättstuga
- Stor uppfart
- Garage med yta för två ordentliga bilar
- Närhet till busskommunikationer, badplats och båtklubb.
- Skolbuss som hämtar upp och lämnar barnen i området

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
Johan Wahlberg
Assisterande mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kättingvägen 20, Såld i Södra kopparmora, Värmdö Planlösning från Kättingvägen 20, Såld i Södra kopparmora, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad