Till salu

Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka

Fisknätsgatan 21

  • Radhus
3 995 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 127 m2 boarea
  • 143 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973
Fisknätsgatan 21

Friköpt gavelradhus i barnvänliga kvarter.

Välkommen till Fiskarhöjden och detta rymliga gavelradhus med friköpt tomt i barnvänliga kvarter.

Här erbjuds ett svårslaget boende för såväl äldre som ung. Huset disponeras med de sociala ytorna samlade på entréplanet och sovrummen samlade en trappa upp.

Huset välkomnar med en luftig entréhall med matplats och kök till höger. Kaminen har en central plats i rummet och dubbla altandörrar öppnar upp mot det inglasade uterummet med komfortvärmegolv. I uterummet flödar ljuset in via öppningsbara glaspartier gentemot söder samt i tak.

Via den inre hallen nås vardagsrum, badrum samt ett förråd in under trappen. Vardagsrummet är luftigt med ljusinsläpp från väster och altandörr som öppnar upp till uteplatsen på husets baksida.

En trappa upp återfinns en mer privat sfär med fyra rymliga sovrum varav två möjliga föräldrasovrum, det ena med utgång till längsgående balkong, badrum med badkar och ytor för klädvård samt klädkammare. Rummen sammanbinds av en hall med ljusinsläpp från söder och vindslucka upp till vind.

Genom gavelläget öppnar huset upp mot tre väderstreck; öster, söder och väster vilket gör det möjligt att följa solens vandring från morgon till sen eftermiddag/kväll. Läget är skyddat med staket, förråd och uppvuxen grönska som avskiljer mot grannar och gata.

Bilen parkeras bekvämt i garagelänga i utkanten av området där även anslutande utomhusplats samt gästparkering finns. Vid i- och urlastning kan bilen köras fram till vändplanen invid huset.

Fiskarhöjden är ett barnvänligt område med bilfria gator och gott om grönska mellan husen. I området finns gott om lekplatser, två förskolor samt fotbollsplan där det vintertid spolas för skridskoåkning. I områdets samfällighetslokal, Kvartersgården, finns festlokal med kök och toaletter, bastu samt tvättstuga.

Läs mer om Fiskarhöjdens Samfällighetsförening

I söder gränsar Fiskarhöjden till Erstaviks Naturreservat med milsvida strövområden och badsjöar. Här löper även Saltsjöbadens Golfklubbs 18-håls bana. I motsatt riktning återfinns Lännerstasundet med ett sjudande båtliv och ångbåtsbrygga.

Kommunikationerna till centrala Nacka och city är goda. Närmsta busshållplats nås inom bekvämt avstånd med motorvägsbussar för vidare transport mot Forum Nacka med framtida T-bana samt Nacka Strand där pendelbåtar tar dig vidare in till Nybroviken alternativt ut i vår vackra skärgård. En bussresa på ca 10 respektive 15 minuter.

Vidare erbjuder Saltsjöbanan täta turer med tåg in mot Slussen, en resa på ca 25 minuter. Med bil nås city inom 10-15 minuter.

Välkommen till Fiskarhöjden - ett område att trivas i!

Intresseanmälan
Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan
Niels Sönnergaard
Assisterande mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Fisknätsgatan 21, Till salu i Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka Planlösning från Fisknätsgatan 21, Till salu i Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad