Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 4A

Slutpris: 4 950 000 kr

Fabrikörvägen 4A

Lyxig och modern tvåa med stor balkong i västläge!

Välkommen till denna toppmoderna och eftertraktade tvåa i hjärtat av Nacka Strand. Denna bostad erbjuder en lyxig och modern livsstil med en fantastiskt stor balkong i västläge, vilket ger dig sol från cirka 13-tiden och möjlighet att njuta av soliga eftermiddagar och härliga solnedgångar.

Stig in i den välplanerade lägenheten och bli omedelbart imponerad av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Köket är platsbyggt och specialritat, med en snygg bänkskiva i natursten som blir en naturlig samlingspunkt för matlagning och sociala sammanhang. De integrerade vitvarorna från Siemens adderar både funktionalitet och stil till köksområdet.

Badrummet är en elegant oas, helkaklat med vacker natursten på både väggar och golv. Här genomsyras en känsla av lyxig hotellatmosfär som garanterat kommer att ge dig avkoppling och välbefinnande. Den stora master bedroom rymmer inte bara en bekväm säng, utan även en liten kontorsplats och en tillhörande walk-in closet som ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillhörigheter.

En extra bonus med denna bostad är de unika gemensamhetsutrymmena som erbjuds av föreningen. Här finner du ett biorum där du kan njuta av filmkvällar med vänner och familj. För dem som behöver en arbetsplats utan att lämna huset finns det ett kontor tillgängligt. Dessutom finns det två övernattningslägenheter för dina gäster och ett garage för bekväm parkering. Till lägenheten hör också ett källarförråd, vilket ger extra utrymme för förvaring.

Denna bostad är en del av Nacka Strands mest exklusiva bostadsprojekt och erbjuder en livsstil som få kan matcha. Här kan du njuta av närheten till vacker natur, det härliga vattnet och samtidigt ha utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss och båt. Dessutom kommer den kommande tunnelbaneförbindelsen ytterligare förbättra din mobilitet och koppling till Stockholm city.

Tveka inte att ta chansen att bo i denna moderna och eleganta bostad på Fabrikörvägen 4A. Här får du inte bara en fantastisk bostad, utan även en exklusiv livsstil och en unik möjlighet att vara en del av Nacka Strands framväxande och attraktiva gemenskap.

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 4A, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad