Till salu

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 7G, 5tr

3 095 000 kr Accepterat pris
area icon Yta
  • 66 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 137 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Edövägen 7G, 5tr

Gavel med panoramavy

Luftig trea med högt fritt läge, balkong och svårslagen utsikt över grannskapets takåsar.

Nu finns möjlighet att förvärva en välplanerad trea med genomgående ljusa ytskikt och generös fönstersättning. Läget högt upp i huset gör lägenheten helt fri från insyn samtidigt som utsikten är maximerad. Den rymliga balkongen vänder upp mot sydöst med möjlighet till sol från tidig morgon till eftermiddag.

Planlösningen är väl genomtänkt och disponeras över entréhall med klädförvaring utmed vägg samt i anslutande klädkammare och förråd. Kök, matplats och vardagsrum disponeras i öppen planlösning med balkongen som ansluter i öster. I en mer privat del av lägenheten återfinns sovrummen vilka sammanbinds av en inre hall med anslutande klädkammare. Badrummet är kaklat i ljusa toner och utrustat med dusch och kombimaskin.

BRF Syret omfattar 58 lägenheter fördelade över två hus vilka sammanbinds av en lekplats omsluten av uppvuxen grönska. Bilen parkeras bekvämt i garaget under huset vilket nås via hissen i huset.

Västra Orminge är ett trevligt område närhet till vacker natur med strövområden och badsjöar. Runt husknuten återfinns Orminge centrum med ett brett utbud av handel, matställen, café & bageri och träningsmöjligheter. De kommunala kommunikationerna är goda. Resan med buss till city tar ca 20-25 minuter oavsett tid på dagen.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Elektricitet

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Edövägen 7G, 5tr, Till salu i Västra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad