Såld

Haghulta, Värmdö

Bruncronas väg 13

Slutpris: 5 250 000 kr

Bruncronas väg 13

Parhus med uppvuxen trädgård i sjönära läge

Utmed lugn återvändsgata i idylliska villakvarter återfinns detta välplanerade parhus med sjönära läge. Huset omsluts av en uppvuxen trädgård med uteplatser och växthus inramad av lummig grönska. Från uteplatserna följer familjen solens vandring från tidig morgon till sen kväll.

Snett över gatan, genom skogsdungen, nås områdets samfällda badstrand med bastu och pir. Utmed kustlinjen löper en strandpromenad med vy över Torsbyfjärden vidare ut mot inloppet.

Husets 127 kvm är ytterst väl disponerade. Interiören genomsyras av ljusa ytskikt och en generös fönstersättning. Entréplanet rymmer de sociala ytorna med vardagsrum samt kök/matplats vilka sammanbinds av en luftig hall med anslutande badrum och tvättstuga. Utgång till uteplats och trädgård via både kök och vardagsrum. Om så önskas kan en än mer luftig planlösning skapas genom att väggen mellan rummen tas ned. En trappa upp återfinns en mer privat sfär med tre rymliga sovrum varav två möjliga föräldrasovrum, allrum med utgång till altan och trädgård på husets samt ett ytsmmart planerat badrum med dusch.

Exteriört ramas huset in av en uppvuxen trädgård rik på bärbuskar, perenner och annan grönska. En trappa upp, utmed husets södra fasad, löper en generös altan i skyddat, solsäkert läge med anslutande gräsmatta och växthus. Baksidan har ett ogenerat läge skyddad av uppvuxen växtlighet. På motsatt sida av huset öppnar vardagsrum och matplats upp mot en stenlagd uteplats dit morgon och eftermiddagssolen når fram. Bilen parkeras bekvämt på uppfarten med anslutande garage och förråd.

Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bruncronas väg 13, Såld i Haghulta, Värmdö Planlösning från Bruncronas väg 13, Såld i Haghulta, Värmdö

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad