Såld

Västra Orminge, Nacka

Betsövägen 4, 2tr

Slutpris: 1 675 000 kr

Betsövägen 4, 2tr

Möjlig 3:a med planer för balkongbyggnation

Nu finns chansen att förädla denna 55 kvm:are som efter mindre ombyggnation kan bli en ytterst välplanerade 3:a med två rymliga sovrum.

- Renoveringschans
- Fritt läge högt upp i huset
- Juridisk person accepteras
- Utmärkt läge endast en minut från Orminge centrum
- I och med nybyggnadsprojekt Vision Betsövägen förses denna lägenhet en längsgående balkong

Lägenheten har ett insynsskyddat läge två trappor upp i huset men generöst ljusinsläpp från öster. Planlösningen disponeras idag över entréhall med klädförvaring i anslutande klädkammare, vardagsrum med öppen planlösning gentemot kök och matplats, ett sovrum med anslutande klädkammare samt badrum med badkar och plats för tvättmaskin. Med relativt små medel kan lägenheten omvandlas till en luftig 3:a med två rymliga sovrum. Se bilagda exempelbilder på renoverad lägenhet av samma storlek.

Brf Betsövägen omfattar 132 st lägenheter varav denna är en av ett fåtal kvarvarande hyresrätter vilken vid avyttring inbringar kapital till föreningen. Föreningen går en spännande framtid till mötes, fastigheten är en viktig pusselbit i omvandlingen i och kring Orminge centrum.

En ny detaljplan, "Vision Röda Längan", har antagits. Planen öppnar upp för en påbyggnad av föreningens hus med tre ytterligare våningar. De nya våningsplanen bildar en egen förening. I samband med byggnationen får befintligt hus ny fasad och lägenheterna förses med balkong alternativt uteplats. Vidare renoveras befintliga hissar och trapphus. Ett färdigt koncept signerat Wingårds Arkitekter finns vilket föreningen nu arbetar med att genomdriva. Planen är att ombyggnationen till stor del ska finansieras genom försäljning av den byggrätt som de nya bostadsrätterna betingar. För ytterligare information, se föreningens hemsida: www.betsoe.se/vision-betsovagen/ samt kontakta mäklaren.

Västra Orminge är ett trevligt område med gott om gröna ytor mellan husen. Här bor man med närhet till naturen med badsjöar och strövområden tätt inpå knuten. På knappa minutens gångavstånd återfinns Orminge centrum med ett brett utbud av handel, populärt café, matställen, träningsmöjligheter och goda kommunala kommunikationer. Resan med buss till Slussen alternativt Centralstationen tar ca 20-25 minuter oavsett tidpunkt på dagen.

Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan
Alexander Björklund
Assisterande mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Betsövägen 4, 2tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad