Såld

Holmviksskogen, Värmdö

Bergmossevägen 24, 1tr

Slutpris: 2 250 000 kr

Bergmossevägen 24, 1tr

Ljus gaveltvåa med rymlig balkong

Ljus gavellägenhet med generösa ytor och inglasade balkong.

Lägenheten bjuder in med ljusa ytskikt och disponeras över möblerbar entréhall med gott om förvaring i dubbla klädkammare varav den ena kan disponeras som sovrum eller kontor. I anslutning återfinns ett generöst vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och bra plats för både soffgrupp och annat möblemang. Köket erbjuder bra arbetsytor, förvaring i skåp och lådor samt maskinell utrustning i form av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Vid den anslutande matplatsen samlas ledigt 6-8 personer. Rummet öppnar upp mot en inglasad balkong med gott om plats för både mat- och sittgrupp. Insynsskyddat läge med möjlighet till sol från tidig morgon till lunchtid. Sovrummet är rymligt med bra plats för dubbelsäng. Badrum med dusch samt möjlighet att installera badkar. Förberett för tvättmaskin. På husets entréplan finns tvättstuga och i källaren ett rymligt lägenhetsförråd.

Föreningens hus är placerade med avstånd till varandra och ramas in av uppvuxen grönska varvat med sittplatser och en gemensam grillplats. I anslutning till huset finns en föreningslokal med festlokal som kan hyras till kalas och fest, övernattningslägenhet, bastu och grovtvättstuga. Bilen parkeras bekvämt på någon av de anslutande parkeringarna, gästplatser finns utmed gatan.

Föreningen omfattar totalt 143 lägenheter varav 12 fortsatt upplåts med hyresrätt. Löpande avyttring av tidigare hyresrätter har under senare är inneburit betydande tillskott till föreningens kassa. Under 2021 löses ett lån på 18 Mkr samtidigt som belåningsgraden kunde sänkas med ca 1500 kr/kvm till dagens knappa 6300 kr/kvm.

Välkommen på visning!

Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan
Morgan Flodman
Assisterande mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergmossevägen 24, 1tr, Såld i Holmviksskogen, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad