Såld

Holmviksskogen, Värmdö

Bergmossevägen 2, 55+

Slutpris: 2 550 000 kr

Bergmossevägen 2, 55+

Luftig 3:a med inglasad balkong i populär 55+ förening med stabil ekonomi

Nu erbjuds möjligheten att flytta in i en ljus nyrenoverad gavellägenhet med generöst tilltagna rum och inglasad balkong i populär 55+ förening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad om ca 3.800 kr/kvm.

Lägenhetens planlösning är väl genomtänkt med generös golvyta i alla rum vilket i kombination med ljusa ytskikt och en generös fönstersättning gör detta till ett hem att trivas i. Lägenheten är nyrenoverad med nytt kök och nya vitvaror, ekparkett i samtliga rum samt nymålade ytskikt.

Lägenhetens planlösning är väl genomtänkt med generös golvyta i alla rum vilket i kombination med ljusa ytskikt och en generös fönstersättning gör detta till ett hem att trivas i. Lägenheten är nyrenoverade med nytt kök och vitvaror, ekparkett i samtliga rum samt nymålade ytskikt.

Planlösningen disponeras över en möblerbar hall med förvaring i garderob och klädkammare. Det helrenoverade köket erbjuder bra bänkytor samt förvaring i skåp och lådor. Den maskinella utrustningen inkluderar varmluftsugn och mikro i praktisk arbetshöjd, induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Matplatsen samlar ledigt 6-8 personer kring bordet. Varma dagar flyttar man gärna ut till den inglasade balkongen som rymmer både matgrupp och vilstolar. De båda sovrummen är luftiga med plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Därtill badrum med dusch och tvättmaskin.

Lägenheten är belägen i markplan vilket ger omedelbar närhet till föreningens gemensamma utrymmen. Samtidigt är nivåskillnaden till marken under lägenheten så pass stor att insynen är obefintlig.

BRF Eken 663 är en 55+ förening som välkomnar nya medlemmar i åldrarna 55 till 72 år. Som ny medlem blir man snabbt del i gemenskapen tack vare ett rikt utbud av aktiviteter såsom studiecirklar, bridge, bingo, gymnastik, filmkvällar, boule och gemensamma fester. Föreningslokalen Kajutan med kök och matsal blir en naturlig samlingspunkt, så även det angränsande biblioteket, bastun och uteplatserna. För långväga gäster finns övernattningslägenhet med två sängar, dusch och toalett att hyra för billig peng.

Bilen parkeras bekvämt på parkeringen där p-platser med motorvärmare alternativt laddstolpe för elbil finns. På husets källarplan finns gemensam tvättstuga samt ett rymligt lägenhetsförråd som följer med lägenheten. Båda nås bekvämt via hiss.

Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan
Morgan Flodman
Assisterande mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergmossevägen 2, 55+, Såld i Holmviksskogen, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad