Såld

Hemmesta, Värmdö

Backvägen 50

Slutpris: 5 350 000 kr

Backvägen 50

Familjevilla i privat läge med pool

RESERVERAD! Vänligen kontakta mäklaren för vidare information.

På en lugn återvändsgata i ett familjärt villaområde finner vi detta trevliga kedjehus i populära Hemmestabyn. Här erbjuds fina sociala ytor och många rum i ett insynsskyddat läge med pool, altan och gräsmatta. Huset har stor potential med visst renoveringsbehov där du har möjlighet och sätta din egna prägel! Genomgående generösa fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp och fin vy över tomten. Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för både soffgrupp och middagsbord. Intill soffgruppen står en braskamin för extra komfort och ökad trivselkänsla. Luftigt och fint kök i lantlig stil med generösa matlagnings- och förvaringsytor. Flera av sovrummen ligger mysigt samlade på entréplan och nås genom passage, samtliga är i bra storlekar. På övervåningen möts du sedan av luft och rymd med högt i tak, fina balkar och fönsterpartier. Här finns även badrum tillsammans med bastu. Perfekt våningsplan för den som önskar att ha ett stort Master bedroom med allrum alternativt för tonåringen som får sitt egna utrymme. Se alternativ planlösning för möjligheten att bygga till ett separat sovrum. Både från vardagsrummet och sovrummet mittemot kommer du ut till poolområdets fantastiska ytor. Här finns gott om utrymme för loungegrupp, grill, bad och förslagsvis studsmatta eller orangeri. Garaget/förrådet ligger i anslutning till tvättstugan med groventré efter bred uppfart med plats för flera bilar och uteplats intill entrén.

Vidare förbi skogsdungen bakom huset ligger Hemmesta sjöäng med fina naturstråk, perfekt för härliga promenader. Du bor även med promenadavstånd till Hemmesta Centrum med service och kommunikationer samt Hemmestaskolan och idrottsplatsen som nås enkelt via gång-/cykelväg. Ett generöst boende med många faciliteter, helt optimalt för barnfamiljen!

- Inssynskyddat läge med poolområde och gräsytor
- Välplanerad med fina sociala ytor och flera sovrum
- Solpaneler på tak för minskade driftskostnader
- Bred uppfart med garage
- Familjärt villaområde med närhet till service, kommunikationer och skola

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
Sophie Palmstierna
Assisterande mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Backvägen 50, Såld i Hemmesta, Värmdö Planlösning från Backvägen 50, Såld i Hemmesta, Värmdö Planlösning från Backvägen 50, Såld i Hemmesta, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad